Lidia's footcare
Verzorgde voeten presteren meer!
Bel: 06-12511780

Nieuws

Het bekende merk Tilly's nu  bij Lidia's footcare

Het favoriete merk van bekende Nederlanders nu bij Lidia's footcare verkrijgbaar. Tot 1 mei voor een ACTIEPRIJS van 10 euro. Na een pedicurebehandeling worden je nagels mooi gelakt en je mag het flesje mee naar huis nemen. 

Voetreflexmassage (08-02-19)

Vanaf 1 mei kunt u bij Lidia's footcare ook terecht voor een heerlijke uitgebreide voetreflexmassage. Meer informatie volgt nog.

Winterbeurt voor de voeten (15-10-18)

Na de zomer merk je dat de voeten extra droog zijn, met name de hielen. Deze worden tijdens de winterbeurt (zoveel mogelijk) gladgefreesd en extra verzorgd. Daarnaast hebben de nagels van de vrouwenvoeten vaak geleden als gevolg van het langdurig dragen van nagellak. Soms ontstaat er ook een witte oppervlakkige schimmel. Bij de winterbeurt wordt er extra aandacht aan de nagels besteed (o.a. polijsten en het verzorgen met speciale olie).  De winterbeurt kost 40 euro, inclusief een flesje Dadi Oil van 3,75 ml. om de verzorging van de nagels thuis voort te kunnen zetten.

Wandelwol (01-01-18)
Ook voor wandelwol (van het merk Pedi-wol) kunt u bij Lidia’s footcare terecht.

  • Wandelwol is te gebruiken voor elke drukplek en ook geschikt voor risicovoeten
  • Zelfreinigend, en kan zelfs vaker (met beleid) gebruikt worden.
  • Neemt transpiratievocht op.
  • Voorkomt blaarvorming en biedt bescherming.
  • Helpt bij wintertenen.
  • Geschikt voor iedere voet en voor dagelijks gebruik.

Nagelreparatie (15-06-18)
Bij Lidia's footcare kunt u nu ook terecht voor een nagelreparatie. Kosten € 10,00 voor de nagel van de grote teen en € 5,00 voor de andere nagels, uitsluitend aansluitend aan een pedicurebehandeling.